Салат, який сподобається чоловікам. Всі інгредієнти – з насиченим смаком. А разом вони формують ситне блюдо, в якому відчувається гостра корейська морква, і ароматна ковбаса, і солоні нотки огірка. Такий салат чудово підійде в якості закуски.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Варена ковбаса – 300 гр.
  • Горошок зелений консервований – 1 банка
  • Яйце – 4 шт.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Петрушка – 3 пучка

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з квасолею, ковбасою і корейською морквою, курячі яйця варимо до твердого жовтка. Для цього достатньо 10-12 хвилин. Яйця повністю охолоджуємо в холодній воді і очищаємо від шкаралупи.

Варену ковбасу очищаємо від оболонки і нарізаємо маленькими кубиками.

Вкладаємо нарізану ковбасу в салатницю.

Варені яйця ріжемо довгими смужками.

Кладемо їх у салатницю до ковбасі.

Солоний огірок нарізаємо маленькими кубиками

Кубики огірка додаємо до решти інгредієнтів в салатницю. Якщо огірки виділили сік при нарізці, його потрібно обов’язково злити, щоб салат не вийшов мокрим.

Розкриваємо банки з консервованої червоною квасолею і зеленим горошком.

Обидва продукту викладаємо в друшляк і даємо повністю стекти рідини.

Викладаємо горошок і квасоля в салатницю. Додаємо корейську моркву. Якщо необхідно, моркву краще віджати від зайвої рідини.

Викладаємо в салатницю майонез.

Акуратно перемішуємо всі інгредієнти. За бажанням можна досолити салат і додати мелений чорний перець.

Можна прикрасити гілочками улюбленої зелені і подавати до столу.

Приємного апетиту!

Новости