Немає ніяких сумнівів у тому, що представлений вашій увазі салат є універсальним стравою. І це дуже легко довести. По-перше, воно чудово впишеться як у святкові, так і в повсякденне меню. А по-друге, його можна вживати в будь-який час доби: і на сніданок, і на вечерю.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Квасоля червона – 400 гр.
- Цибуля червоний – 1 гр.
- Тунець консервований – 150 гр.
- Перець консервований – 250 гр.
- Листовий салат – 5 шт.
- Сіль – 1 щіпка
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з тунцем і червоною квасолею. Відкриваємо консервовану квасолю і позбавляємося від зайвої рідини. Витягаємо квасолю з банки і промиваємо водою.
Консервований перець слід нарізати кубиками.
Таким же чином нарізаємо листя салату.
Витягаємо консервований тунець і розминаємо його виделкою.
Беремо салатник і викладаємо в нього всі інгредієнти. В якості заправки необхідно використовувати невелику кількість олії, що залишився від консервованого тунця.
Залишилося додати сіль і перець і все ретельно перемішати.
Салат практично готовий. Перед тим, як подавати блюдо, дайте йому настоятися.
Новости