Немає ніяких сумнівів у тому, що представлений вашій увазі салат є універсальним стравою. І це дуже легко довести. По-перше, воно чудово впишеться як у святкові, так і в повсякденне меню. А по-друге, його можна вживати в будь-який час доби: і на сніданок, і на вечерю.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Квасоля червона – 400 гр.
  • Цибуля червоний – 1 гр.
  • Тунець консервований – 150 гр.
  • Перець консервований – 250 гр.
  • Листовий салат – 5 шт.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з тунцем і червоною квасолею. Відкриваємо консервовану квасолю і позбавляємося від зайвої рідини. Витягаємо квасолю з банки і промиваємо водою.

Консервований перець слід нарізати кубиками.

Таким же чином нарізаємо листя салату.

Витягаємо консервований тунець і розминаємо його виделкою.

Беремо салатник і викладаємо в нього всі інгредієнти. В якості заправки необхідно використовувати невелику кількість олії, що залишився від консервованого тунця.

Залишилося додати сіль і перець і все ретельно перемішати.

Салат практично готовий. Перед тим, як подавати блюдо, дайте йому настоятися.

Новости