Тунець – джерело важливих для людського організму речовин. Він є лідером серед риб за вмістом білка, тому страви з ним дуже поживні і корисні. Салат з тунцем і руколою виходить свіжим і насыщающим і може використовуватися і як додаток, і як самостійне блюдо.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Тунець – 350 гр.
- Помідори черрі – 300 гр.
- Рукола – 100 гр.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з тунцем і руколою? Нагріваємо Сковороду на сильному вогні.
Викладаємо на сковороду тунець, смажимо з двох сторін по 2 хвилини на кожній.
Вимкнути вогонь, дати рибі охолонути.
Нарізати обсмажений тунець невеликими скибочками.
Помідори черрі розрізати на часточки.
В окремій ємності змішуємо олію з лимонним соком.
Додаємо до масляно-лимонної суміші гірчицю, акуратно перемішуємо.
Заправку солимо і перчимо, вимішуємо.
У мисці змішуємо рукколу і помідори черрі.
Додати до салату заправку, перемішати.
На блюдо викладаємо салат.
Зверху викладаємо обсмажені тунець. Смачний і корисний перекус готовий!
Новости