Тунець – джерело важливих для людського організму речовин. Він є лідером серед риб за вмістом білка, тому страви з ним дуже поживні і корисні. Салат з тунцем і руколою виходить свіжим і насыщающим і може використовуватися і як додаток, і як самостійне блюдо.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Тунець – 350 гр.
  • Помідори черрі – 300 гр.
  • Рукола – 100 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з тунцем і руколою? Нагріваємо Сковороду на сильному вогні.

Викладаємо на сковороду тунець, смажимо з двох сторін по 2 хвилини на кожній.

Вимкнути вогонь, дати рибі охолонути.

Нарізати обсмажений тунець невеликими скибочками.

Помідори черрі розрізати на часточки.

В окремій ємності змішуємо олію з лимонним соком.

Додаємо до масляно-лимонної суміші гірчицю, акуратно перемішуємо.

Заправку солимо і перчимо, вимішуємо.

У мисці змішуємо рукколу і помідори черрі.

Додати до салату заправку, перемішати.

На блюдо викладаємо салат.

Зверху викладаємо обсмажені тунець. Смачний і корисний перекус готовий!

Новости