Звела і сир – це просте і смачне поєднання. Блюдо відмінно доповнить обіднє меню і різноманітить сімейний раціон. Готувати його просто і легко, а вт домашнім точно сподобатися.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Буряк – 1 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Майонез – 50 гр.
  • Зелень – за бажанням
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з вареного буряка і сиру? Буряк ставимо отвариваться приблизно на 60 хв., готовність можна перевірити виделкою або зубочисткою.

Даємо буряках трохи охолонути і натираємо її на тертку.

Таким же способом підготуємо сир.

Зубчики часнику пропускаємо через прес.

Тепер відправляємо всі інгредієнти в салатницю, заправляємо майонезом, за смаком додаємо сир і перед і розмішуємо. Верх можна прикрасити зеленню. Ставимо в холодильник на 1-1,30.

Приємного апетиту!

Новости