Звела і сир – це просте і смачне поєднання. Блюдо відмінно доповнить обіднє меню і різноманітить сімейний раціон. Готувати його просто і легко, а вт домашнім точно сподобатися.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Буряк – 1 шт.
- Сир – 100 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Майонез – 50 гр.
- Зелень – за бажанням
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з вареного буряка і сиру? Буряк ставимо отвариваться приблизно на 60 хв., готовність можна перевірити виделкою або зубочисткою.
Даємо буряках трохи охолонути і натираємо її на тертку.
Таким же способом підготуємо сир.
Зубчики часнику пропускаємо через прес.
Тепер відправляємо всі інгредієнти в салатницю, заправляємо майонезом, за смаком додаємо сир і перед і розмішуємо. Верх можна прикрасити зеленню. Ставимо в холодильник на 1-1,30.
Приємного апетиту!
Новости