М’ясні салати з яловичиною вважаються найсмачнішими. Такий поживний і ситний салат з кукурудзою зможе стати не просто закускою до основного блюда, він цілком зможе замінити його собою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з яловичиною та кукурудзою легко! Яловичину відварити в злегка підсоленій воді до готовності. Потім бульйон злити, м’ясо остудити. Охолоджену яловичину нарізати соломкою.

Сир натерти на середній тертці, відправити в миску до яловичині.

Морква по-корейськи віджати від маринаду, додати до решти інгредієнтів..

Консервовану кукурудзу позбавити від зайвої рідини, потім також відправити її в салат.

За смаком салат посолити і поперчити, заправити його майонезом.

Все ретельно перемішати.

Викласти готову закуску в красивий салатник. Пікантний салат з яловичиною та кукурудзою готовий до подачі!

Новости