М’ясні салати з яловичиною вважаються найсмачнішими. Такий поживний і ситний салат з кукурудзою зможе стати не просто закускою до основного блюда, він цілком зможе замінити його собою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 200 гр.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з яловичиною та кукурудзою легко! Яловичину відварити в злегка підсоленій воді до готовності. Потім бульйон злити, м’ясо остудити. Охолоджену яловичину нарізати соломкою.
Сир натерти на середній тертці, відправити в миску до яловичині.
Морква по-корейськи віджати від маринаду, додати до решти інгредієнтів..
Консервовану кукурудзу позбавити від зайвої рідини, потім також відправити її в салат.
За смаком салат посолити і поперчити, заправити його майонезом.
Все ретельно перемішати.
Викласти готову закуску в красивий салатник. Пікантний салат з яловичиною та кукурудзою готовий до подачі!
Новости