Це теплий пп-салат, який чудово насичує і включає в себе багато корисних для організму сполук. Він складається з обсмаженої яловичини, листя салату і зелені рукколи, свіжих томатів. Блюдо заправляється смачним медовим соусом і посипається кедровими горішками.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Яловичина – 300 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Рукола – 40 гр.
- Листовий салат – 20 листків
- Гірчиця французька – 1 ч. л.
- Кедрові горіхи – 1 ст. л.
- Масло оливкове – за смаком
- Бальзамічний оцет – за смаком
- Мед – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з яловичиною і руколою цікаво! Змастити стейк з яловичини зерновий гірчицею, оливковою олією і сіллю.
Обсмажити м’ясо протягом 20 хв., не забуваючи перевертати приблизно кожні 2 хв. Крім того, яловичину можна запекти в духовці при температурі 200 градусів.
Обсмажений шматок м’яса викласти на дерев’яну дошку, дати йому там трохи охолонути протягом 10 хв.
Листя салату і рукколу промити, струсити зайву вологу. Зробити заправку для салату: змішати в будь-якій пропорції рідкий мед, оливкова олія, гірчицю, бальзамічний оцет. Додати прянощі і сіль, перемішати.
Томат промити і нарізати шматочками.
Остигле м’ясо нарізати кубиками.
Викласти на тарілку яловичину. Зверху на неї покласти кубики помідора, порвані руками листя салату, рукколу. Полити приготовленої заправкою. Посипати салат кедровими горішками і подавати.
Приємного апетиту!
Новости