Представлене вашій увазі страву, безсумнівно, володіє безліччю достоїнств. І головне з них – універсальність. Його можна позиціонувати не лише як закуску, але і як гарнір. Крім того, страва не містить інгредієнтів, які б суперечили принципам здорового харчування.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Рис білий – 150 гр.
  • Кукурудза консервована – 350 гр.
  • Оливки – 10 шт.
  • Помідори черрі – 5 шт.
  • Капуста Брокколі – 5 шт.
  • Цибуля зелена – 3 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з брокколі і кукурудзою. Для початку відправляємо рис варитися на 20 хвилин в каструлю з киплячою водою. По готовності рис необхідно остудити.

Брокколі також необхідно відварити до готовності. Це займе приблизно 5 хвилин. Потім даємо брокколі охолонути і поділяємо на суцвіття, які потім нарізаємо скибочками.

Розкриваємо банку з консервованою кукурудзою і позбавляємося від зайвої рідини.

Оливки необхідно нарізати кружальцями, а вимиті помідори – невеликими кубиками.

Всі підготовлені інгредієнти з’єднуємо в окремому салатнику. До них ж відправляємо і мелкорубленный зелений лук.

Фінальний етап – підготовка заправки. В окремій ємності необхідно з’єднати гірчицю, сіль і перець, рослинне масло і лимонний сік.

Отриманою сумішшю слід полити салат і відправити його в холодильник на годину. Тепер страву можна подавати до столу.

Новости