Такий салат чудово підійде в якості другої страви. У ньому багато білка і вітамінів. А овочі та гриби чудово доповнюють смак м’яса. Спробуйте приготувати листковий вишукування. Він чудово виглядає на святковому столі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яловичина – 500 гр.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир – 150 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Ікра червона – 100 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати салат з яловичиною і смаженими грибами шарами? Картоплю і моркву чистимо та миємо. Відправляємо їх варитися до готовності. Потім трохи охолоджуємо і натираємо на крупній тертці.

Печериці миємо й розрізаємо на кілька частин.

Цибулю чистимо і ріжемо кубиками.

Відразу відправляємо обсмажуватися цибулю, а через кілька хвилин додаємо до нього шампіньйони. Перемішуємо і смажимо 10-15 хв.

Яловичину також слід відварити.

У воду для смаку додамо лавровий лист і горошини перцю. І дрібно порізати.

Яйця варимо круто. Нарізаємо їх кубиками.

Сир тремо з допомогою великої терки.

Збираємо салат шарами. Першим буде йти картопля, далі гриби з цибулею і моркву.

Кожен шар або ж через шар, потрібно промащувати майонезом.

Тепер кладемо яловичину, далі яйця і останній шар – сир. Всі промазуємо майонезом. Зверху салату прикрашаємо ікрою.

Приємного апетиту!

Новости