Салат з язиком – коронна страва цього святкового застілля. Воно дуже апетитне, ситна та поживна. А смак у нього просто дивовижний. Приготувати його не складе труднощів, хоча з мовою доведеться трохи повозитися. Але це того варто!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Шинка – 300 гр.
- Яловичий язик (відварна) – 300 гр.
- Яблука – 1 шт.
- Гриби мариновані – 200 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з язиком і яблуком, мову слід попередньо зварити і дати йому трохи охолонути. Потім ріжемо його не дуже товстими смужками.
Такий же соломкою підготуємо шинку для салату.
Відкриваємо мариновані гриби і разрежем їх на дві або більш дрібних частин.
Тепер промиваємо яблуко і огірок. З яблуко зрізаємо шкірку і нарізаємо тонкою соломкою. Також нарізаємо огірок. Можна натерти інгредієнти на крупній тертці. Перекладаємо всі продукти в глибоку ємність, заправляємо все майонезом і перемішуємо.
Приємного апетиту!
Салати з язиком Салати з яловичим язиком