Салат з язиком – коронна страва цього святкового застілля. Воно дуже апетитне, ситна та поживна. А смак у нього просто дивовижний. Приготувати його не складе труднощів, хоча з мовою доведеться трохи повозитися. Але це того варто!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Шинка – 300 гр.
  • Яловичий язик (відварна) – 300 гр.
  • Яблука – 1 шт.
  • Гриби мариновані – 200 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з язиком і яблуком, мову слід попередньо зварити і дати йому трохи охолонути. Потім ріжемо його не дуже товстими смужками.

Такий же соломкою підготуємо шинку для салату.

Відкриваємо мариновані гриби і разрежем їх на дві або більш дрібних частин.

Тепер промиваємо яблуко і огірок. З яблуко зрізаємо шкірку і нарізаємо тонкою соломкою. Також нарізаємо огірок. Можна натерти інгредієнти на крупній тертці. Перекладаємо всі продукти в глибоку ємність, заправляємо все майонезом і перемішуємо.

Приємного апетиту!

Салати з язиком Салати з яловичим язиком