Вам знайомий смак гармонійного поєднання свіжого хрусткого овочів і соковитого м’яса. Якщо ви хочете приготувати дієтичне блюдо, то м’ясо, завжди можна замінити відварним язиком, а майонез, іншими соусами.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Соєвий соус – 1 ч. л.
  • Олія соняшникова – 1 ч. л.
  • Хрін – 0,5 ст. л.
  • Свинячий язик – 200 гр.
  • Капуста пекінська – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з мовою і пекінською капустою гранично простий! Мова відваріть на повільному вогні в підсоленій воді зі спеціями і лавровим листом. Помістіть мову в холодну воду, це дозволить вам легко зняти з нього шкірку. Готовий мова наріжте тонкими смужками.

Овочі ретельно промийте і розкладіть на паперових рушниках, щоб вони висохли. Пекінську капусту дрібно нашаткуйте соломкою.

Помідори наріжте невеликими кубиками.

Половину болгарського перцю наріжте соломкою.

З цибулини зніміть піну і дрібно наріжте його.

Для заправки змішайте соєвий соус, хрін і рослинне масло. Змішати в глибокій мисці мову, капусту, помідори, перець і заправку. Цей салат буде хороший до столу як в літній, так і зимовий час.

Приємного апетиту!

Салати з язиком Салати зі свинячим мовою