Легкий і ніжний салат з пекінською капустою і грибами стане відмінним доповненням для будь-якої страви. Ця закуска прекрасно підійде як для щоденного харчування, так і для святкового столу і приємно здивує близьких і гостей.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 0.25 шт.
- Печериці свіжі – 4 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Квасоля біла (варена) – 0,5 склянки
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Петрушка – 3 гілки
- Часник – 1 зуб.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Перець чилі – за смаком
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Щоб приготувати салати з пекінською капустою і грибами, капусту шаткуємо, огірок нарізаємо великими шматочками.
Печериці нарізаємо пластинами, перець чилі дрібно нарізаємо петрушку дрібно рубаємо.
Болгарський перець нарізаємо великими кубиками, квасоля промиваємо під холодною водою і також відправляємо в салат.
Для заправки в окремій ємності змішати оливкову олію, соєвий соус, цукор, бальзамічний оцет, чорний мелений перець і дрібно порізаний часник. Все ретельно перемішуємо.
Заправку вливаємо в салат, всі ще раз акуратно перемішуємо.
Свіжий і легкий салат з пекінською капустою і грибами готовий до подачі.
Новости