Легкий і ніжний салат з пекінською капустою і грибами стане відмінним доповненням для будь-якої страви. Ця закуска прекрасно підійде як для щоденного харчування, так і для святкового столу і приємно здивує близьких і гостей.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 0.25 шт.
  • Печериці свіжі – 4 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Квасоля біла (варена) – 0,5 склянки
  • Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
  • Петрушка – 3 гілки
  • Часник – 1 зуб.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Перець чилі – за смаком
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка

Процес приготування:

Щоб приготувати салати з пекінською капустою і грибами, капусту шаткуємо, огірок нарізаємо великими шматочками.

Печериці нарізаємо пластинами, перець чилі дрібно нарізаємо петрушку дрібно рубаємо.

Болгарський перець нарізаємо великими кубиками, квасоля промиваємо під холодною водою і також відправляємо в салат.

Для заправки в окремій ємності змішати оливкову олію, соєвий соус, цукор, бальзамічний оцет, чорний мелений перець і дрібно порізаний часник. Все ретельно перемішуємо.

Заправку вливаємо в салат, всі ще раз акуратно перемішуємо.

Свіжий і легкий салат з пекінською капустою і грибами готовий до подачі.

Новости