Майже всі продукти для цього салату вже в готовій формі, а тому процес ставати зовсім простим і швидким. Корейська квасоля дуже смачна і корисна, а сухарики додадуть страві пікантності і зроблять його цікавішим.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Морква по-корейськи – 250 гр.
- Сухарики – 1 пакет
- Кукурудза консервована – 1 шт.
- Горошок зелений консервований – 100 гр.
- Крабові палички – 200 гр.
- Кріп – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Готувати салати з сухариками і корейською морквою легко! Консерви відкриваємо і видаляємо непотрібну рідину.
Крабові палички ріжемо невеликими кубиками.
Кріп миємо й дрібно нарізаємо.
Змішуємо всі приготовані інгредієнти в глибокій ємності, додаємо сухарики і корейську моркву. Заправляємо все майонезом. За бажанням можна додати сіль і чорний мелений перець. Розмішуємо салат.
Приємного апетиту!
Крабовий салат без огірка Крабовий салат без яєць Крабовий салат з кукурудзою без огірка Крабовий салат з кукурудзою без рису Салат з крабовими паличками і зеленим горошком Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом