Салат готується в мить ока. Досить просто нарізати і змішати інгредієнти без додаткової обробки. Крабові палички, в поєднанні з копченою ковбасою і корейською морквою, дають незвичайний смак, насичений і пікантний.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Крабові палички – 200 гр.
  • Копчена ковбаса – 200 гр.
  • Огірки – 3 шт.
  • Майонез – 70 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з крабовими паличками і ковбасою. Корейську моркву, якщо є необхідність, злегка віджимаємо від зайвої рідини. Огірок промиваємо, обсушуємо, зрізаємо кінчики. Нарізаємо тонкою соломкою. Знімаємо оболонку з копченої ковбаси, нарізаємо її тоненькими скибочками і також нарізаємо соломкою. Крабові палички витягуємо з упаковки і нарізаємо маленькими кубиками.

В глибоку салатницю викладаємо корейську моркву, кубики крабових паличок, соломки з огірка і смужки ковбаси. Додаємо майонез і акуратно перемішуємо.

За смаком можна посипати салат чорним меленим перцем. При подачі прикрашаємо гілочками улюбленої зелені. Рекомендується подавати салат до столу відразу після приготування, поки він не втратив свіжості.

Приємного апетиту!

Крабовий салат Крабовий салат без яєць ПП салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і корейською морквою Салат з крабовими паличками і огірком Салат з крабовими паличками і свіжими огірками Салат з крабовими паличками, корейською морквою і огірком