Домашнє солоне сало – просто приголомшливе блюдо, яке люблять абсолютно всі. Так і хочеться заготовити його на зиму, щоб насолоджуватися неймовірним смаком. Готувати його дуже просто, головне дотримуватися пропорції, щоб не пересолити. Сало виходить чудовим!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сало солоне – 1 кг
- Вода – 1 л
- Часник – 4 зуб.
- Перець чорний горошок – 8 шт.
- Лавровий лист – 4 шт.
- Сіль – 4 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт сала в розсолі під залізну кришку простий у приготуванні! Сало промиваємо і розрізаємо на брусочки.
У воду додаємо сіль, перець чорний горошком, лавровий лист і ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
Часник очищаємо і ділимо на часточки.
Складаємо сало і часник і заливаємо розсолом, закатуємо залізною кришкою.
Залишаємо на 24 години остигати при кімнатній температурі. Потім ставимо в холодне місце на зберігання.
Приємного апетиту!
Засолювання сала з часником Сало в розсолі з часником в банку Сало з часником і перцем в банку Як засолити сало в банку Як засолити сало з прошарками м'яса