Домашнє солоне сало – просто приголомшливе блюдо, яке люблять абсолютно всі. Так і хочеться заготовити його на зиму, щоб насолоджуватися неймовірним смаком. Готувати його дуже просто, головне дотримуватися пропорції, щоб не пересолити. Сало виходить чудовим!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сало солоне – 1 кг
  • Вода – 1 л
  • Часник – 4 зуб.
  • Перець чорний горошок – 8 шт.
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Сіль – 4 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт сала в розсолі під залізну кришку простий у приготуванні! Сало промиваємо і розрізаємо на брусочки.

У воду додаємо сіль, перець чорний горошком, лавровий лист і ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

Часник очищаємо і ділимо на часточки.

Складаємо сало і часник і заливаємо розсолом, закатуємо залізною кришкою.

Залишаємо на 24 години остигати при кімнатній температурі. Потім ставимо в холодне місце на зберігання.

Приємного апетиту!

Засолювання сала з часником Сало в розсолі з часником в банку Сало з часником і перцем в банку Як засолити сало в банку Як засолити сало з прошарками м'яса