Оригінальна закуска для вашого столу – апетитна самса з листкового тіста з гарбузовою начинкою. Частування виходить хрустким зовні і соковитим всередині. Подавайте до сніданку чи обіду.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 400 гр.
  • Гарбуз – 250 гр.
  • Баранячий жир – 60 гр.
  • Суміш перців – за смаком
  • Кунжут – 2 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати самса з гарбузом з готового листкового тіста просто! Повністю розморожуємо листкове тісто. Достатньо залишити його на деякий час в кімнатній температурі. Далі розділяємо продукт на рівні квадрати.

Очищаємо шматок гарбуза від шкірки і звільняємо від насіння. Підготовлений інгредієнт розрізами на невеликі частини.

Далі плід пропускаємо через крупну тертку, віджимаємо від зайвої вологи, посипаємо сумішшю перців і ретельно розмішуємо.

На кожен шматочок тіста кладемо терту моркву. Сюди ж викладаємо подрібнену баранячий жир. Загортаємо начинку трикутниками або конвертиками. Викладаємо продукт на деко, посипаємо кунжутом і випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.

Хрустка самса з ніжною гарбузовою начинкою готова. Викладайте страву на тарілку і подавайте до столу в теплому вигляді!

Самса Самса з готового листкового тіста з фаршем Самса з дріжджового тіста Самса з листкового дріжджового тіста Самса з листкового тіста з гарбузом Самса з листкового тіста з м'ясом