Шарлотка з грушею і корицею – неймовірно ароматна випічка, яку легко приготувати вдома. Інгредієнти найпростіші, а результат – просто смакота. Ніжний, повітряний і дуже смачний. Кращого ласощі до чаю не придумати.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно – 200 гр.
  • Груша – 3 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 125 гр.
  • Лимон – 0.5 шт.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Кориця мелена – 5 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • М’ята свіжа – 4 шт.
  • Масло рослинне – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати шарлотку з грушею і корицею в мультиварці? Груші промиваємо і зрізаємо шкірку. Розрізаємо груші пластинками невеликої товщини.

Яйця збиваємо з цукром і збиваємо до однорідної густої маси з допомогою міксера.

Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем і корицею. Додаємо її до збитим яйцям.

Викладаємо на тісто груші і розмішуємо. Чашу для мультиварки змащуємо олією і викладаємо тісто рівним шаром. Включаємо режим «Випічка» і встановлюємо час 60 хв

Приємного апетиту!

Бісквітна шарлотка ПП шарлотка Шарлотка Шарлотка без яблук Шарлотка з грушами Шарлотка з корицею