Смачний рецепт шаурми в лаваші з копченою куркою точно сподобається любителям це східного блюда. Приготовлена вдома, вона виходить набагато корисніше і апетитніше. Соковита, поживна і неймовірно ароматна, хочеться готувати її знову і знову!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Огірки малосольні – 2 шт.
- Капуста білокачанна – 100 гр.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Лаваш – 1 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
- Кетчуп – 1 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Перець червоний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування шаурми в лаваші з копченою куркою. Копчену курку нарізаємо невеликими шматочками.
Малосольный огірок ріжемо слайсами.
Капусту дрібно шаткуємо ножем.
Для соусу подрібнюємо часник з допомогою преса.
Додаємо його в сметану, майонез і кетчуп.
Солимо і приправляємо соус червоним меленим перцем за смаком.
Лаваш розрізаємо на 3 частини. Змащуємо їх соусом і викладаємо начинку. Щоб вона не випадала, кладемо її на 7-10 см від країв.
Відразу викладаємо капусту і моркву, потім копчену курку і огірки. Зверху можна покласти ще трохи соусу.
Звертаємо лаваш і обсмажуємо.
Таким чином готуємо всі шматочки лаваша.
Приємного апетиту!
Рулет з лаваша з корейською морквою Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Шаурма