Смачний рецепт шаурми в лаваші з копченою куркою точно сподобається любителям це східного блюда. Приготовлена вдома, вона виходить набагато корисніше і апетитніше. Соковита, поживна і неймовірно ароматна, хочеться готувати її знову і знову!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Огірки малосольні – 2 шт.
  • Капуста білокачанна – 100 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Лаваш – 1 шт.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Кетчуп – 1 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування шаурми в лаваші з копченою куркою. Копчену курку нарізаємо невеликими шматочками.

Малосольный огірок ріжемо слайсами.

Капусту дрібно шаткуємо ножем.

Для соусу подрібнюємо часник з допомогою преса.

Додаємо його в сметану, майонез і кетчуп.

Солимо і приправляємо соус червоним меленим перцем за смаком.

Лаваш розрізаємо на 3 частини. Змащуємо їх соусом і викладаємо начинку. Щоб вона не випадала, кладемо її на 7-10 см від країв.

Відразу викладаємо капусту і моркву, потім копчену курку і огірки. Зверху можна покласти ще трохи соусу.

Звертаємо лаваш і обсмажуємо.

Таким чином готуємо всі шматочки лаваша.

Приємного апетиту!

Рулет з лаваша з корейською морквою Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Шаурма