Смачна і корисна домашня шаурма з куркою в лаваші стане прекрасним сніданком. Її дуже швидко приготувати, а виходить дуже смачно і поживно! Справжня смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш бездріжджовий – 1 шт.
  • Куряча грудка – 250 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Сметана 10% – 100 гр.
  • Кефір – 50 гр.
  • Кріп – 30 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Капуста білокачанна – 80 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати ПП шаурму з куркою в лаваші? Курячу грудку відварюємо і нарізаємо його невеликими шматочками.

Овочі добре промиваємо водою. Помідор ріжемо кубиками.

А огірок нарізаємо смужками.

Капусту дрібно шаткуємо ножем.

Цибулю чистимо від луски і ріжемо півкільцями.

Кріп миємо й дрібно кришимо ножем.

Часник подрібнюємо за допомогою преса або ж ножа.

Змішуємо кефір, нежирну сметану, часник і зелень. Приправляємо соус чорним меленим перцем і сіль.

Беремо аркуш лаваша і розрізаємо його на 3 частини. Змащуємо першу соусом. Викладаємо начинку на відстані 10 див від краю. Відразу кладемо капусту, потім курку, цибулю, помідори, огірок. Загинаємо краю і звертаємо лаваш в рулет. Таким чином готуємо всі частини лаваша.

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо шаурму протягом 10 хв.

Приємного апетиту!

Рулет з лаваша з куркою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші