Соковита, ароматна гарбуз, запечена в духовці, стане відмінним десертом для всієї родини. Готувати його легко і просто, з цим рецептом впорається навіть починаюча господиня. Приголомшливо смачно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 1 кг
- Мед – 4 ст. л.
- Кориця – 1 ст. л.
- Арахіс – 50 гр.
Процес приготування:
Рецепт шматочків гарбуза без цукру у фользі в духовці гранично простий! Гарбуз промиваємо і очищаємо від шкірки. Ріжемо гарбуз кубиками невеликого розміру.
Мед розтоплюємо на водяній бані, щоб він був досить рідким.
Арахіс подрібнюємо у блендері або ж за допомогою кавомолки.
Беремо деко або форму для запікання викладаємо фольгу і кладемо на неї шматочки гарбуза, поливаємо медом, зверху посипаємо корицею і арахісом.
Загортаємо фольгу і ставимо в духову піч запікатися на 20-25 хв. при 180 градусах.
Смачного!