Гарбуз, запечена з яблуками, медом і корицею, виходить приголомшливо смачною і апетитною. Простий у приготуванні десерт, порадує дивовижним ароматом і стане корисним ласощами для всієї родини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 500 гр.
  • Яблука – 2 шт.
  • Мед – 2 ч. л.
  • Кориця – 1 щіпка
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 10 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування гарбуза з яблуками, медом і корицею шматочками в духовці. Гарбуз чистимо від шкірки і ріжемо невеликими кубиками.

Тепер таким же чином ріжемо яблуко.

видавлюємо сік З лимона, для нашого страви знадобитися 1 ч. л.

Змащуємо форму для запікання вершковим маслом і викладаємо яблука і гарбуз.

Змащуємо яблуко і шматочки гарбуза рідким медом, збризкуємо лимонним соком і посипаємо корицею. Запікаємо в розігрітій духовці 20 хв. при 180 градусах.

Смачного!

Гарбуз з яблуками шматочками з медом і корицею, запечені в духовці Гарбуз шматочками без шкірки запечена в духовці Цукати з гарбуза в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці