гарбуз Дуже смачна, запечена в духовці з ароматною корицею. Щоб надати їй легку солодкість будемо використовувати натуральний мед, а особливу родзинку додадуть подрібнені горіхи. Страва готується дуже просто, а на смак – смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 500 гр.
- Мед – 2 ст. л.
- Кориця – 0.5 ч. л.
- Фундук – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт шматочків гарбуза з корицею на деку в духовці гранично простий! Гарбуз промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками.
Фундук подрібнюємо за допомогою блендера або кавомолки.
Потім змащуємо деко олією і викладаємо гарбуз.
Промазуємо її медом, посипаємо корицею і фундуком.
Відправляємо гарбуз запікатися в розігріту духовку при 180 градусах на 20-25 хв
Смачного!