Солодке, апетитне блюдо з гарбуза можна приготувати в духовці. З натуральним підсолоджувачем з меду і ароматом апельсина, десерт виходить не тільки смачним, але і корисним. Справжня смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 500 гр.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Кунжут – 2 ст. л.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування шматочків гарбуза з шкіркою з медом в духовці? Гарбуз промиваємо водою і нарізаємо часточками або кубиками зручного вам розміру.

Апельсин промиваємо і натираємо цедру на дрібній тертці.

Змішуємо в невеликій ємності мед, оливкова олія і цедру лимона.

Форму для запікання вистилаємо пергаментом, викладаємо на нього гарбуз і поливаємо приготовленої медової сумішшю. Відправляємо в розігріту духову піч і 40-50 хв. при 180 градусах.

Готову гарбуз посипаємо кунжутним насінням і подаємо до столу!

Смачного!

Гарбуз шматочками з медом запечена в духовці Десерт з гарбуза в духовці ПП гарбуз запечений в духовці Шматочки гарбуза без цукру в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці