Солодке, апетитне блюдо з гарбуза можна приготувати в духовці. З натуральним підсолоджувачем з меду і ароматом апельсина, десерт виходить не тільки смачним, але і корисним. Справжня смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 500 гр.
- Мед – 2 ст. л.
- Кунжут – 2 ст. л.
- Апельсин – 1 шт.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування шматочків гарбуза з шкіркою з медом в духовці? Гарбуз промиваємо водою і нарізаємо часточками або кубиками зручного вам розміру.
Апельсин промиваємо і натираємо цедру на дрібній тертці.
Змішуємо в невеликій ємності мед, оливкова олія і цедру лимона.
Форму для запікання вистилаємо пергаментом, викладаємо на нього гарбуз і поливаємо приготовленої медової сумішшю. Відправляємо в розігріту духову піч і 40-50 хв. при 180 градусах.
Готову гарбуз посипаємо кунжутним насінням і подаємо до столу!
Смачного!