Апетитну і соковиту індичку на сковороді можна приготувати шматочками з додаванням цибулі. Овоч додасть м’ясного частування пікантності і яскравого аромату. Страва ідеально поєднується з картопляним пюре або іншим гарніром за смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Індичка – 0,6 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вода – 200 мл
- Сметана – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт шматочків індички з цибулею на сковороді гранично простий! М’ясо індички промиваємо під водою, після даємо йому обсохнути.
Поділяємо м’ясо на невеликі шматки. Занурюємо їх у розігріту з рослинною олією сковороду. Заливаємо 100 мл води. Готуємо до випаровування води.
Очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю. Ріжемо овоч тонкими півкільцями.
Викладаємо цибулю до підрум’яненою індичці. Готуємо на слабкому вогні пару хвилин.
Додаємо до вмісту сметану.
Вливаємо воду, що залишилася, додаємо сіль і спеції.
Готуємо страву ще 5-10 хвилин. В кінці додаємо подрібнену зелень.
М’яка і ніжна індичка з цибулею готова. Подавайте до столу з гарніром!
Індичка Індичка на сковороді