М’ясо стегна індички відрізняється особливою м’якістю і соковитістю. Приготуйте його в сковороді по простому домашньому рецепту. Мытное і корисне частування різноманітить ваше обіднє меню.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Стегно індички – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати стегно індички шматочками на сковороді, очищаємо і подрібнюємо цибулю.

Викладаємо цибулю в сковороду з рослинним маслом. Смажимо до прозорості овоча.

Знімаємо м’ясо з стегна індички.

Отримані шматочки індички викладаємо до цибулі. Обсмажуємо 5-7 хвилин.

Солимо блюдо і додаємо в нього сметану з гірчицею. Розмішуємо.

Тримаємо вміст на слабкому вогні ще 15 хвилин.

наприкінці готування додаємо подрібнену зелень.

Готове м’ясо індички розкладаємо на порційні тарілки. Частування готове до подачі!

Індичка Індичка на сковороді