Ніжна і апетитна індичка в сковороді виходить з додаванням сметани. Соковиті шматочки м’яса можна доповнити будь-яким гарніром за смаком. Підходить для обідом і вечерь. Процес приготування порадує вас своєю простотою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Індичка – 500 гр.
  • Сметана – 130 гр.
  • Вода – 150 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

М’ясо індички промиваємо під водою і поділяємо його на шматочки середнього розміру.

Нагріваємо сковороду вливаємо олію. Занурюємо в нього шматочки індички. Обсмажуємо до зміни кольору.

Натираємо на тертку моркву, подрібнюємо цибулю.

Викладаємо м’ясо і сковороду з товстим дном. Заливаємо продукти водою і тушкуємо близько 5 хвилин.

Вливаємо в масу потрібну кількість сметани, додаємо сіль і спеції за смаком. Готуємо на слабкому вогні 15 хвилин. Періодично помішуємо.

Готову страву ділимо на порції і подаємо до столу з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!

Індичка Індичка на сковороді