Ніжна і апетитна індичка в сковороді виходить з додаванням сметани. Соковиті шматочки м’яса можна доповнити будь-яким гарніром за смаком. Підходить для обідом і вечерь. Процес приготування порадує вас своєю простотою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Індичка – 500 гр.
- Сметана – 130 гр.
- Вода – 150 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
М’ясо індички промиваємо під водою і поділяємо його на шматочки середнього розміру.
Нагріваємо сковороду вливаємо олію. Занурюємо в нього шматочки індички. Обсмажуємо до зміни кольору.
Натираємо на тертку моркву, подрібнюємо цибулю.
Викладаємо м’ясо і сковороду з товстим дном. Заливаємо продукти водою і тушкуємо близько 5 хвилин.
Вливаємо в масу потрібну кількість сметани, додаємо сіль і спеції за смаком. Готуємо на слабкому вогні 15 хвилин. Періодично помішуємо.
Готову страву ділимо на порції і подаємо до столу з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!
Індичка Індичка на сковороді