Поживні і багаті вітамінами страви з індички підходять для домашніх обідів і вечерь. Оцініть простий рецепт випікання м’яса шматочками. Готове частування порадує м’якістю і соковитістю.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Грудка індички – 0,4 кг
  • Цибуля ріпчаста – 0.25 головок
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Соєвий соус – 50 мл

Процес приготування:

Приступимо до готування грудки індички шматочками, запеченої в духовці. Підготуємо потрібні продукти. Промиваємо шматочок філе індички.

Нарізаємо м’ясо на невеликі рівні шматочки.

Тонко нарізаємо цибулю додаємо до індички.

Крупно ріжемо зубчики часнику і відправляємо їх до решти інгредієнтів.

Посипаємо заготівлю сіллю і спеціями, поливаємо соєвим соусом і розмішуємо.

Перекладаємо м’ясо зі спеціями у форму для випікання. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 25-30 хвилин.

Соковита індичка, запечена шматочками, готова. Діліть на порції і подавайте до столу. Можна прикрасити ароматною зеленню!

Індичка