Просто ідеальний шоколадний бісквіт, який легко можна приготувати в домашніх умовах. У нього прекрасний натуральний смак шоколаду, бісквіт добре піднімається і має пористу вологу м’якоть.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Яйце – 6 шт.
  • Цукор-пісок – 10 гр.
  • Окріп – 4 ст. л.
  • Кава розчинна – 1 ст. л.
  • Какао-порошок – 30 гр.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Готувати шоколадні бісквітні коржі для торта легко! Борошно змішайте з какао і просійте цю суміш через сито.

У миску розбийте яйця кімнатної температури і всипте цукор. Збивайте інгредієнти 10 хвилин.

У вас повинна вийти майже біла повітряна маса. Не припиняючи збивати, додайте дві столові ложки окропу, потім рослинне масло.

Далі додайте половину суміші борошна і какао. Лопаткою перемішайте масу рухами від країв до центру. Потім додайте другу частину сипучих інгредієнтів.

Розчинну каву розведіть в двох столових ложках окропу. Додайте каву в тісто, перемішайте.

Тісто викладіть у форму для запікання. Дно форми застелити пергаментом. Запікайте бісквіт при 180 градусах 35-40 хвилин. Корж остудіть у формі, потім вийміть його і наріжте.

Смачного!

Десерти Торти