Крем-чіз кондитери активно використовують у приготуванні чізкейків, тортів і капкейків. З ним зручно працювати, крем має однорідну консистенцію і ідеально тримає форму. У цьому рецепті ви освоїте, напевно, самий бюджетний варіант приготування крем чиза з кефіру і сметани.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Кефір – 400 мл
- Сметана – 400 мл
- Цукрова пудра – 350 гр.
- Сир сирний – 250 – 300 гр.
Процес приготування:
Приступимо до приготування крем-чіз з кефіру і сметани. Для початку потрібно дати сметану і кефір, щоб позбутися від рідини. Для цього викладіть на бавовняну тканину кефір і сметану і подвешивайте їх у холодильнику над мисочками. Залиште на 8-10 годин.
Збийте з цукровою пудрою віджаті кефір і сметану до утворення пишного крему.
Потім частинами введіть сирний сир і продовжуйте збивати до однорідності.
Крем готовий, можна приступати до оформлення десертів, крем буде відмінно тримати форму навіть при кімнатній температурі.
Приємного апетиту!
Густий сметанний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Торти