По цьому рецепту ви зможете приготувати смачне похідне блюдо в умовах міської кухні. Шулюм – це суп, який вариться на яловичому бульйоні з додаванням овочів, спецій і зелені.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
  • Картопля – 5 – 6 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Перець духмяний горошок – 3 – 5 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.

Процес приготування:

Почнемо готувати шулюм з яловичини в казані на плиті. М’ясо помийте і наріжте на кубики.

Перекладіть м’ясо в казан, залийте водою і поставте варитися.

Після закипання додайте цибулю, часник і перець горошком. Варити 40-50 хвилин.

Картоплю почистіть, помийте і наріжте великими кубиками, додайте в казан, посоліть суп по смаку. Продовжуйте варити 12-15 хвилин.

Потім додайте нарізаний болгарський перець, варіть ще 5-7 хвилин.

В кінці додайте подрібнену зелень, зніміть казан з вогню, прикрийте кришкою і залиште на 5-10 хвилин.

Приємного апетиту!

Шулюм Шулюм в казані Шулюм з яловичини Шулюм класичний