Шулюм є абсолютно досконалим стравою у всіх відносинах. Яловичина надає ситності, спеції насичують блюдо прекрасним ароматом, а завдяки овочів суп виходить густим. Не упустить можливість і обов’язково спробуйте приготувати шулюм самостійно.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 400 – 500 гр.
  • Картопля – 4 – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 1 л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати шулюм з яловичини в мультиварці? Яловичину помийте, наріжте великими шматками і перекладіть її в чашу мультиварки. Дуже жорстку яловичину попередньо відваріть.

Картоплю і моркву очистити і крупно наріжте. З лука зніміть піну і дрібно наріжте його.

Овочі додайте в чашу мультиварки. Потім всипте сіль і приправи за смаком.

Влийте воду і додайте лавровий лист.

Закрийте кришку мультиварки і встановіть режим «Гасіння» на 1 годину. Після звукового сигналу страва буде готова, можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Шулюм Шулюм з яловичини Шулюм класичний