Шулюм є абсолютно досконалим стравою у всіх відносинах. Яловичина надає ситності, спеції насичують блюдо прекрасним ароматом, а завдяки овочів суп виходить густим. Не упустить можливість і обов’язково спробуйте приготувати шулюм самостійно.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 400 – 500 гр.
- Картопля – 4 – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Вода – 1 л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати шулюм з яловичини в мультиварці? Яловичину помийте, наріжте великими шматками і перекладіть її в чашу мультиварки. Дуже жорстку яловичину попередньо відваріть.
Картоплю і моркву очистити і крупно наріжте. З лука зніміть піну і дрібно наріжте його.
Овочі додайте в чашу мультиварки. Потім всипте сіль і приправи за смаком.
Влийте воду і додайте лавровий лист.
Закрийте кришку мультиварки і встановіть режим «Гасіння» на 1 годину. Після звукового сигналу страва буде готова, можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Шулюм Шулюм з яловичини Шулюм класичний