Наваристу домашню шурпу з яловичини можна приготувати в мультиварці. Оцініть простий рецепт і процес приготування. Подавайте готове поживна страва до обіднього столу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Картопля – 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний горошок – 4 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Кінза – 0,5 пучків

Процес приготування:

Приступимо до готування шурпи з яловичини в мультиварці. Промиваємо шматок яловичини, нарізати його не потрібно. Морква розділяємо на великі шматочки.

Очищаємо від шкірки картоплю. Кожен овоч поділяємо на дві-три частини.

Ріпчасту цибулю і помідори ділимо на четвертинки. Болгарський перець звільняємо від насіння, після розділяємо його на невеликі частини.

Підготовлені продукти кладемо в чашу мультиварки. Додаємо сіль і горошини чорного перцю. Повністю заливаємо вміст водою. Готуємо в режимі для гасіння близько 40 хвилин.

У готове блюдо кладемо подрібнену кінзу. Пробуємо і при необхідності додаємо сіль.

Перед подачею яловичину ділимо на шматки середнього розміру. Розкладаємо шурпу по тарілках і пригощаємо близьких. Приємного апетиту!

Шурпа з яловичини Шурпа з яловичини класична Шурпа по-узбецьки