Швидкий і простий спосіб приготувати ароматні цукати з гарбуза. Обов’язково додайте корицю, щоб надати солодощі особливу родзинку. Виходить дуже апетитне!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 1 кг
- Цукор-пісок – 500 гр.
- Вода – 200 мл
- Кориця мелена – на смак
- Лимон – 1 шт.
Процес приготування:
Як приготувати швидкі цукати з гарбуза в домашніх умовах? Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками невеликого розміру, приблизно 1*1 див.
Лимон промиваємо та нарізаємо кружальцями
Воду змішуємо з цукром і ставимо на вогонь, доводимо її до кипіння.
Відправляємо в готовий сироп гарбуз і лимон, відварюємо їх протягом 10 хв. За цей час гарбуз повинна стати досить м’якою.
Тепер зливаємо сироп, прибираємо лимон, а гарбуз викладаємо на деко. Його бажано застелити папером для запікання. Сушимо шматочки гарбуза 50-60 хв. при 130 градусах.
Готові цукати посипаємо корицею за смаком.
Смачного!