Гарбуз запечений з медом, виходить дуже м’якою, соковитою і в міру солодким. Це корисний і некалорійний десерт, який підходить для пп раціону. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 500 гр.
- Мед – 3 ст. л.
- Горіхи – 30 гр.
- Кориця – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати скибочки гарбуза з медом в духовці, зрізаємо шкірку з гарбуза, потім розрізаємо її на половинки і вичищаємо насіння.
гарбуз Нарізаємо часточками приблизно 2-2,5 см в ширину.
Горіхи подрібнюємо ножем або за допомогою блендера.
На деко кладемо лист пергаменту для випікання, викладаємо рядами шматочки гарбуз, зверху поливаємо їх медом, посипаємо корицею і подрібненим горіхом.
Ставимо в розігріту духовку і запікаємо 20 хв. при 180 градусах, потім перевертаємо гарбуз на іншу сторону і запікаємо ще 20 хв
Приємного апетиту!
Гарбуз з медом і горіхами, запечений шматочками в духовці ПП гарбуз запечений в духовці Шматочки гарбуза з медом і корицею запечені в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці