Гарбуз запечений з медом, виходить дуже м’якою, соковитою і в міру солодким. Це корисний і некалорійний десерт, який підходить для пп раціону. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 500 гр.
  • Мед – 3 ст. л.
  • Горіхи – 30 гр.
  • Кориця – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати скибочки гарбуза з медом в духовці, зрізаємо шкірку з гарбуза, потім розрізаємо її на половинки і вичищаємо насіння.

гарбуз Нарізаємо часточками приблизно 2-2,5 см в ширину.

Горіхи подрібнюємо ножем або за допомогою блендера.

На деко кладемо лист пергаменту для випікання, викладаємо рядами шматочки гарбуз, зверху поливаємо їх медом, посипаємо корицею і подрібненим горіхом.

Ставимо в розігріту духовку і запікаємо 20 хв. при 180 градусах, потім перевертаємо гарбуз на іншу сторону і запікаємо ще 20 хв

Приємного апетиту!

Гарбуз з медом і горіхами, запечений шматочками в духовці ПП гарбуз запечений в духовці Шматочки гарбуза з медом і корицею запечені в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці