Кожна господиня знає, що приготувати смачні і пишні оладки не так вже просто. Для цього потрібно не стільки майстерність, скільки рецепт, в якому були б правильно підібрані всі інгредієнти. Пропонований рецепт оладок на кафедрі саме такий: гармонійний поєднання інгредієнтів і простий у використанні.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кефір – 500 мл
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Готувати смачні оладки на кефірі легко! Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
В чашу кухонного комбайна увіллємо кефір, додамо сметану, додаємо сіль, цукор і соду. Перемішуємо.
Поступово додаємо в суміш борошно.
Готове тісто по консистенції має нагадувати густу сметану.
нагріваємо Сковороду на середньому вогні, вливаємо туди рослинне масло. Ложкою викладаємо на сковороду оладки.
Смажимо оладки з двох боків до утворення скоринки апетитною золотою.
Готові оладки на кефірі подавати за бажанням зі сметаною, варенням або згущеним молоком. Відмінний перекус або сніданок готовий!
Оладки без дріжджів з содою Оладки на кефірі без дріжджів і розпушувача Оладки на кефірі без розпушувача Оладки на кефірі з содою і яйцями Оладки на кефірі на швидку руку Оладки на сметані з содою Оладки як у бабусі