Шукайте незвичайне свіжу страву, але не хочете занадто багато часу проводити біля плити? Тоді рецепт, який ми представляємо вашій увазі, для вас буде вельми до речі. Щоб блюдо вийшло максимально смачним і ніжним, рекомендуємо використовувати в якості основного інгредієнта тільки молоді кабачки.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 0.5 шт.
- Яйце – 10 шт.
- Борошно пшеничне – 0.5 склянки
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати смажені кабачки з яйцем просто! Кабачки слід вимити, очистити від шкірки і нарізати кільцями. Приблизна товщина кілець повинна бути – сантиметр. При необхідності позбавляємося від насіння.
В глибоку миску вбиваємо яйця, додаємо до них дрібно нарізаний часник, перець і сіль. Все ретельно збиваємо за допомогою віночка. В окрему тарілку висипаємо борошно.
Кабачкові кільця занурюємо в яєчну суміш, потім обвалюємо в борошні і кладемо на розігріту сковорідку.
Обсмажувати кабачки слід з обох сторін. Коли кабачки будуть практично готові, в центр колечка вбиваємо яйце, накриваємо кришкою і чекаємо, поки яйця не дійдуть до готовності.
Наше блюдо залишилося прикрасити рубаною зеленню.
Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки з яйцем Кабачки з яйцем на сковороді Кабачки на вечерю Смажені кабачки Хрусткі кабачки