Часто, щоб не возитися з закрутками, господині просто заморожують продукти на зиму, адже це дуже зручно і практично. Наприклад, можна дістати заморожені опеньки, посмажити їх і подати разом з вареною картоплею на вечерю.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Опеньки заморожені – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло олію – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування смажених заморожених опеньків? Опеньки повністю розморозьте і відкиньте на друшляк, щоб стекла рідина.

Якщо до заморозки опеньки не були відварені, то це необхідно зробити перед тим, як перейти до смаження.

З ріпчастої цибулі зніміть піну, наріжте його кільцями.

Викладіть його на розігріту сковороду і смажте 5-7 хвилин.

Додайте на сковороду опеньки, смажте, постійно помішуючи, поки не випарується вся волога і овочі придбають приємний золотистий колір.

наприкінці посоліть і приправте за смаком.

Зніміть сковороду з вогню, викладіть смажені опеньки з цибулею на блюдо і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Опеньки смажені з цибулею Смажені опеньки Як приготувати опеньки - рецепти