Солодкий плов з гарбузом і родзинками – дуже смачне, апетитне і ситне блюдо. Такий плов урізноманітнює домашнє меню і приємно здивує домочадців. Ароматний і поживний, його можна подати як на обід, так і на вечерю!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис білий – 1,5 склянки
  • Гарбуз – 500 гр.
  • Ізюм – 100 гр.
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Цукор-пісок – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати солодкий плов з гарбузом і родзинками. Рис промиваємо в друшляку і відварюємо 10 хв після кипіння.

Родзинки промиваємо і заливаємо кип’яченою водою, щоб він розм’як.

Гарбуз очищаємо від шкірки і ріжемо невеликими кубиками приблизно 1*1 див.

Додаємо гарбуз в рис і варимо ще 10 хвилин, до готовності рису.

Додаємо рис цукровий пісок за смаком, родзинки і вершкове масло, розмішуємо, щоб воно розтануло в гарячому плові.

Приємного апетиту!

Плов Плов без цибулі Плов в казані Плов з круглозерним рисом Плов з овочами Плов у каструлі