Солянка – смачний наваристий суп, що можна приготувати з будь-яких м’ясних виробів з додаванням грибів або солоних огірків. Смак солянки виходить насиченим з притаманною страви кислинкою. Я пропоную приготувати класичну солянку в мультиварці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Копчена курка – 150 гр.
- Помідори свіжі – 150 гр.
- Огірки солоні – 5 шт.
- Оливки (зелені з лимоном) – 1 банка
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Лимон – 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 5 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати солянку класичну в мультиварці, підготуйте необхідні продукти для ароматною солянки.
Добре помийте, очистіть моркву і з допомогою овочечистки. Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння. Очищені овочі наріжте дрібним кубиком.
Увімкніть прилад у мережу. На панелі мультиварки виберіть режим «Смаження», на дно чаші приладу налийте трохи води і закрийте кришку.
Викладіть нарізані овочі в чашу і обсмажте до розм’якшення.
Куряче філе ретельно промийте під проточною водою, просушіть паперовими рушниками. Наріжте тонкими смужками.
Нарізане куряче філе відправте в чашу мультиварки, закрийте кришку приладу і обсмажте протягом 10 хвилин.
Решту інгредієнтів наріжте улюбленим способом і відправте в чашу мультиварки. Оливки наріжте кружечками. Томатну пасту викладіть в миску, додайте спеції і приправи за смаком. Залийте двома літрами води. Виберіть на панелі приладу режим «Суп» або «Варка». Закрийте кришкою і готуйте до закінчення програми.
Лимон добре помийте, розріжте половину, наріжте тонкими скибочками і викладіть в чашу мультиварки за 20 хвилин до закінчення програми.
Готову страву подавати порційно на стіл.
Приємного апетиту!
Збірна м'ясна солянка в мультиварці Солянка без капусти Солянка без оливок, маслин Солянка без томатної пасти Солянка в мультиварці Солянка з курячою грудкою Солянка з маслинами солянка М'ясна збірна без картоплі