Соковитий, ситний і неймовірно апетитний плов з шматочками свинини! На багатті це блюдо виходить ще пахучіше і смачніше! Гості і рідні точно оцінять ваші кулінарні старання. Просто пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис білий – 500 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Свинина – 500 гр.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Зіра – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 1 ч. л.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Вода – 0,5 л.
  • Часник – 1 головка

Процес приготування:

Приступимо до приготування справжнього плову з свинини в казані на багатті. Свинину промиваємо, чистимо від жиру і пленочки і нарізаємо кубиками середнього розміру.

Моркву чистимо та миємо, ріжемо її тонкою соломкою.

Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо кільцями.

Заливаємо в казан рослинне масло і ставимо її на вогонь, щоб розігріти. Кладемо шматочки свинини і обсмажуємо 7-10 хв. з обох сторін.

Потім додаємо в казан овочі і продовжуємо смажити ще 5-7 хв

Рис промиваємо і засипаємо до свинини з цибулею і морквою. Солимо й додаємо чорний, червоний мелений перець і зіру. Часник кладемо в центр блюда. Накриваємо кришкою і тушкуємо рис 30 хв. після кипіння.

Смачного!

Плов без моркви Плов в казані на вогнищі Плов з свинини в казані на вогнищі Плов з часником Плов зі свинини з рисом Узбецький плов в казані