Часникові стрілки можна приготувати з курячим філе так смачно, що це стане вашим коронною стравою. До недавнього часу думала, що часникові стрілки просто викидають. Тепер же я їх заготовляю різними способами на зиму, і готую смачні страви зі свіжими часниковими стрілками.
Інгредієнти: на 0.4 л.
- Часникові стрілки – 400 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ч. л.
- Оцет столовий 9% – 2 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Соєвий соус – 0.25 склянки
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Кунжут – за бажанням
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування стрілок часнику з курячим філе? Куряче філе наріжте тонкими скибочками.
добре розігрійте Сковороду на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла.
Викладіть нарізане куряче м’ясо і обсмажте до золотистої скоринки, періодично перемішуючи.
Часникові стрілки переберіть, ретельно промийте під проточною водою, обсушіть, обріжте бутони. Наріжте стебла на три-чотири частини. Намагайтеся різати на однакові за розміром частини.
Викладіть до смаженій м’ясу. Накрийте кришкою і готуйте 10 хвилин на повільному вогні, періодично помішуючи.
Візьміть півсклянки води.
Влийте чверть склянки соєвого соусу.
У склянку додати кукурудзяний крохмаль і ретельно перемішайте.
Тонкою цівкою влийте вміст склянки в сковороду.
Додайте необхідну кількість столового оцту.
Готуйте приблизно 10 хвилин на повільному вогні, потім накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин, до тих пір, поки, часникові стрілки не змінять свій колір.
Готову страву подавати порційно з улюбленим гарніром, зверху присипте насінням кунжуту за бажанням. Таке блюдо чудово поєднується з рисом або будь-яким іншим гарніром.
Приємного апетиту!
Смажені стрілки часнику Стрілки часнику Стрілки часнику з м'ясом по-китайськи Стрілки часнику по-китайськи Стрілки часнику по-корейськи