Це блюдо користується великою популярністю в китайських ресторанчиках. Багато господинь давно взяли цей рецепт собі на прикмету і готують це проста й ситна страва у себе на кухні, що ми і радимо вам зробити. Апетитна свинина з пагонами часнику складе прекрасний обід або вечерю для будь-якої сім’ї, яка любить різноманітність у їжі.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Часникові стрілки – 300 гр.
- Свинина – 150 гр.
- Соєвий соус – 3 ч. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ч. л.
- Вода – 200 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Приправа для м’яса – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати стрілки часнику з м’ясом по-китайськи легко! Добре промийте стрілки часнику і наріжте на невеликі шматочки за допомогою гострого ножа.
В окремій ємності потрібно приготувати соус. Для цього змішайте крохмаль з соєвим соусом, додайте сіль і спеції, а також питну воду.
Свинину промийте і дрібно поріжте. Розжаримо в сковороді олію для смаження – кокосова, соєва або рослинне. Відправте в сковорідку стрілки часнику, свинину і обсмажте на сильному вогні до золотистої скоринки.
Влийте соус в сковороду і протушкувати страву до готовності свинини, після чого сміливо подавайте стрілки часнику зі свининою до столу!
Смажені стрілки часнику Стрілки часнику Стрілки часнику з м'ясом Стрілки часнику з м'ясом по-китайськи Стрілки часнику по-корейськи