Ситний і смачний гарячий салат дуже сподобається чоловікам. Таке барвисте і апетитне, воно має неперевершений аромат і додасть сил та енергії на весь день. Готувати буде за принципом фритюру.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Часникові стрілки – 200 гр.
- Яловичина (варена) – 400 гр.
- Масло рослинне – 1 л
- Перець червоний мелений – 0.5 ч. л.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Болгарський перець солодкий – 100 гр.
- Морква – 100 гр.
- Кінза – 1 пучок
- Соєвий соус – 1 ст. л.
- Корінь імбиру – 50 гр.
- Крохмаль картопляний – 5 гр.
- Часник – 6 зуб.
- Приправа для курки – 1 ч. л.
- Приправа Дошида – 1 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до готування стрілок часнику з яловичиною. Перець помийте, видаліть плодоніжку і насіння і наріжте смужками. Імбир очистити, сполосніть і наріжте дрібною соломкою. Моркву і цибулю очистіть, вимийте. Подрібніть аналогічно іншим продуктам. Часникові стрілки вимийте, розріжте сухі частини і наріжте паличками по 5 см в довжину. Часник очистіть і дрібно порубаєте. М’ясо яловичини наріжте соломкою.
Яловичину перекладіть в тарілку і додайте курячий бульйон і дошиду. Всипте крохмаль і перемішайте руками, він приклеїть приправу до м’яса.
поставте Каструлю на плиті і влийте в неї масло. Добре прогрійте і перекладіть в неї шматки яловичини. Обсмажте м’ясо до коричневої скоринки і дістаньте шумівкою на паперовий рушник. Наступними опустіть в гарячу олію стручки часнику на 2 хвилини, помішуючи, і викладіть окремо від м’яса.
Всі інші овочі покладіть в казан або сковороду (спочатку імбир, часник, цибулю, моркву перці) і обсмажте до рум’яного кольору і викладайте на рушник для видалення зайвого жиру. Перекладіть в казан стручки часнику і яловичину. Влийте соєвий соус і всипте подрібнену кінзу. Обсмажте 3 хвилини і вимикайте.
Перекладіть гарячий салат на тарілку і подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Смажені стрілки часнику Стрілки часнику Стрілки часнику з м'ясом по-китайськи Стрілки часнику по-китайськи Стрілки часнику по-корейськи