В сезон врожаю молодих стрілок часнику ви можете за цим рецептом приготувати гарячий та яскраве страва – стрілки часнику зі свининою по-корейськи. Корейська смак додадуть страві соєвий соус і кунжутне масло. Страва готується швидко і просто. Воно урізноманітнює і домашнє меню, і прикрасить святковий стіл.
Інгредієнти: на 1 л.
- Часникові стрілки – 500 гр.
- Свиняче філе – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Масло кунжутне – 0.5 ч. л.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати стрілки часнику зі свининою по-корейськи? Біля стрілок часнику відрізаємо суцвіття з насінням і нижні жорсткі частини пагонів. Потім стрілки моєму проточною водою і нарізаємо на шматочки довжиною до 5 див Цибулю чистимо від луски і шаткуємо на тонкі півкільця.
Свиняче філе моєму холодною водою і просушуємо серветкою. Нарізаємо свинину поперек волокон на тонкі брусочки.
Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом, кладемо на неї нарізане м’ясо і на середньому вогні обсмажуємо м’ясо до рум’яної скоринки. До смаженій м’ясу перекладаємо нашатковану цибулю, наливаємо кунжутне масло, перемішуємо і смажимо все ще 7 хвилин, поки цибуля не стане прозорим.
Потім кладемо в сковорідку підготовлені стрілки часнику, наливаємо потрібну кількість соєвого соусу і тушкуємо страву на маленькому вогні протягом 15 хвилин під прикритою кришкою. Готову страву перекладаємо на порційні тарілки і подаємо до столу.
Їжте на здоров’я!
Смажені стрілки часнику Стрілки часнику по-китайськи Стрілки часнику по-корейськи