Всім любителям азіатської кухні настійно рекомендую приготувати незвичайне і цікаве блюдо стрілки часнику зі свининою по-китайськи. Приготовлені часникові стрілки самі по собі дуже смачні, а зі свининою страва виходить ще й досить ситним.


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Часникові стрілки – 500 гр.
  • Свинина – 500 гр.
  • Соєвий соус – 6 ст. л.
  • Кунжут – 40 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати стрілки часнику зі свининою по-китайськи? Підготуйте необхідні інгредієнти для «китайської страви».
Свинину краще візьміть заморожену, трохи розморозьте і наріжте тонкими скибочками. Подмерзшее м’ясо добре ріжеться.

добре розігрійте Сковороду на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Викладіть нарізане м’ясо і обсмажте до золотистої скоринки, періодично перемішуючи.

Часникові стрілки переберіть, ретельно промийте під проточною водою, обсушіть, обріжте бутони.

Наріжте стебла на три-чотири частини. Намагайтеся різати на однакові за розміром частини. Викладіть до смаженій м’ясу. Накрийте кришкою і готуйте 10-15 хвилин на повільному вогні.

Готуйте, періодично помішуючи, до тих пір, поки, часникові стрілки не змінять свій колір. Додайте півсклянки води, влийте соєвий соус, злегка присолите. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.

В склянці розведіть крохмаль з водою, додайте пару столових ложок соєвого соусу. Перемішайте і влийте в сковороду. Як тільки закипить, зніміть з вогню.

Готову страву подавати порційно з улюбленим гарніром, зверху присипте насінням кунжуту. Таке блюдо чудово поєднується з рисом.

Приємного апетиту!

Смажені стрілки часнику Стрілки часнику з м'ясом Стрілки часнику з м'ясом по-китайськи Стрілки часнику по-корейськи