Хочете здивувати сім’ю незвичайним і одночасно швидким у приготуванні стравою? Тоді цей рецепт для вашого випадку! Смажені часникові стрілки виходять дивовижними, з фантастичним ароматом і смаком. Приготувати таку страву простіше простого – треба всього лише обсмажити стрілки часнику на рослинному маслі.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Часникові стрілки – 500 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати стрілки часнику смажені легко! Часникові стрілки ретельно промиваємо під холодною водою. Потім трохи обсушуємо, струшуючи зайву рідину.

Потім зрізаємо зі стрілок верхні частини, де формуються насіння. Для смаження вони не підходять. Після цього необхідно нарізати часникові стрілки на шматочки, довжина яких приблизно 4-5 див.

В ємність з шматочками часникових стрілок додаємо сіль і все перемішуємо.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і відправляємо обсмажуватися стрілки часнику. Тримаємо приготоване блюдо на вогні близько 10 хвилин, періодично помішуючи. В кінці приправляємо чорним меленим перцем.

Готовність часникових стрілок визначити нескладно – вони стануть темніше, м’якше і соковитіше. Готову страву розкладаємо по тарілках і в теплому вигляді подаємо до столу.

Приємного вам апетиту!

Смажені стрілки часнику Стрілки часнику