Сало по-українськи виходить неймовірно пряним, ароматною і дуже смачною. Хороша закуска для гостей та сімейного столу. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сало свиняче – 1 кг
- Сіль велика – 200 гр.
- Часник – 2 головки
- Паприка – 2 ч. л.
- Лавровий лист – 8 шт.
- Перець червоний мелений – 2 ч. л.
- Кмин – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 2 ч. л.
Процес приготування:
Як зробити суху засолювання сала по-українськи? Свиняче сало має бути товщиною 5-7 см., чистимо і його і ріжемо, щоб воно добре просолилось.
Часник очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими пластинками.
Лавровий лист перетираємо, щоб він став розсипчастим.
Змішуємо паприку, сіль, лавровий лист, кмин, червоний і чорний перець.
Робимо в салі крестообазные надрізи і натираємо його часником і спеціями.
Кладемо в целофановий пакет і залишаємо в холоді на 7 днів.
Приємного апетиту!
Засолювання сала з часником Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало з прошарками м'яса