Сало, приготоване в розсолі з цукром і сіллю, страва неймовірне. Така закуска сподобається абсолютно всім. Смачна, ароматна, духмяна і м’яка, краще делікатесу не придумаєш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сало свиняче – 300 гр.
  • Вода – 500 мл
  • Перець чорний горошок – 5 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.

Процес приготування:

Рецепт сала в розсолі з цукром і сіллю простий у приготуванні! Підготуємо всі інгредієнти. Почистимо сало, промиваємо і даємо йому просохнути.

У воду додаємо чорний перець горошком і лавровий лист.

Засипаємо сіль.

Додаємо цукровий пісок і розмішуємо.

Ставимо на вогонь і доводимо до розчинення всіх інгредієнтів.

Чистимо часник, ділимо його на часточки і додаємо в розсіл.

Також кладемо в нього сало. Залишаємо все остигати при кімнатній температурі.

Придавлюємо сало тарілкою і залишаємо в холодильнику на 2 дні.

Готово! Приємного апетиту!

Засолювання сала з часником Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало в каструлі Як солити сало в розсолі з часником і спеціями