Сало по-українськи виходить неймовірно пряним, ароматною і дуже смачною. Хороша закуска для гостей та сімейного столу. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сало свиняче – 1 кг
  • Сіль велика – 200 гр.
  • Часник – 2 головки
  • Паприка – 2 ч. л.
  • Лавровий лист – 8 шт.
  • Перець червоний мелений – 2 ч. л.
  • Кмин – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 2 ч. л.

Процес приготування:

Як зробити суху засолювання сала по-українськи? Свиняче сало має бути товщиною 5-7 см., чистимо і його і ріжемо, щоб воно добре просолилось.

Часник очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими пластинками.

Лавровий лист перетираємо, щоб він став розсипчастим.

Змішуємо паприку, сіль, лавровий лист, кмин, червоний і чорний перець.

Робимо в салі крестообазные надрізи і натираємо його часником і спеціями.

Кладемо в целофановий пакет і залишаємо в холоді на 7 днів.

Приємного апетиту!

Засолювання сала з часником Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало з прошарками м'яса